Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mindeord: Agnete Agger er gået bort

Af Birgit Brogaard, Bøgebakkevej 7 i Hillerød

Mindeord for Agnete Agger 15/12-1922-6/1-2018.

Agnete og Thorbjørn Agger flyttede til Alsønderup fra Hestehaven, Nr. Herlev, for mange år siden. De var begge meget elskelige og imødekommende, hvor vi mødtes: I Alsønderup Kirke, i den lokale forretning og mange andre steder.

Agnete og Thorbjørn Agger havde deres rutiner, bl.a. var de på ferie på Livø i Limfjorden hver sommer i næsten en måned. Det, syntes vi, var meget flot og interessant. De passede også godt på deres hele familie. Disse værdier var de vigtige for Agnete og Thorbjørn. Heldigvis var der også plads til os naboer. Tak for det, Hr. og Fru Agger.

Agnete havde i Nr. Herlev været med i meget bl.a. menighedsrådet. Dertil havde Agnete jo familie og hjem og job: Alt blev passet med flid og glæde.

Her i Alsønderup var Agnete også meget positiv for, hvad der rørte sig: Udover arrangementer i forbindelse med Alsønderup Kirke var der engelskundervisning ved Mike Pestell på Brug Skolen, Alsønderup Skole. Agnete elskede engelsk og engelske tekster. Agnete havde været aupair i England som ung, og alt engelsk stod hendes hjerte nært.

Meget andet optog Agnete, og Agnete var i mange år i bogafdelingen på Alsønderup Loppemarked, Kristi Himmelfartsdag. Venlig, flittig, altid positiv, altid tolerant, altid i godt humør, meget vidende og klog på mennesker. Der var altid plads til andre.

Litteratur-kunst-samfundet i dag-familien-dagligdagen: Alt dette optog Agnete Agger - hele livet.

Vi er mange, der vil tænke på og huske Agnete med glæde og taknemmelighed.

Da Agnete flyttede på Lions, blev hun nabo til Ingeborg Nixon, tidligere lektor i engelsk litteratur på Københavs Universitet. De var gode naboer i mange år. Tænk at Agnete skulle komme så tæt på det elskede engelske. Dejligt!

Agnete var en dejlig person og en stor personlighed.

Æret være Agnetes minde.

Indeed: Now cracks a noble heart.

Agnete begraves fra Alsønderup Kirke på lørdag 13 januar 2018 klokken 12.

Publiceret: 11. Januar 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten