Xtreme Mandehørm er et løbekoncept fra Dansk Firmaidrætsforbund, som er Danmarks tredjestørste idrætsorganisation.
Xtreme Mandehørm er et løbekoncept fra Dansk Firmaidrætsforbund, som er Danmarks tredjestørste idrætsorganisation.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mandehørmen spreder sig i Hillerød

Løbet Xtreme Mandehørm indtager endnu engang Hillerød

Knap 7.000 mænd skal forcere mudder, dybe vandhuller og masser af forhindringer, når firmaidrætten igen afholder Danmarks største mandeløb - Xtreme Mandehørm.

I Hillerød vil 2.100 af dem iklæde sig løbetøj og udsætte sig selv for 8 eller 12 kilometer mudret forhindringsløb 30. september.

Man kan tilmelde sig ruten på 12 km - eller vælge den kortere udgave på 8 km, hvis benene ikke vil være med til at gennemføre den lange distance.

Efter dagens beskidte og mudrede strabadser kan løberne traditionen tro se frem til et bier-party med rigtig mandemad, festlig rock- og tyrolermusik - og naturligvis øl - i rigelige mængder.

Med eller uden tyrolerfest

Bier-party'et er for mange kulminationen på en sjov dag med gutterne. Men arrangørerne bag Xtreme Mandehørm oplever også en efterspørgsel på muligheden for udelukkende at deltage i løbet.

Derfor kan mandehørmerne i Hillerød, Aarhus og Odense nu købe en 'Run Only'-billet. der altså kun giver adgang til selve løbet.

Siden løbets begyndelse i 2008 har oktober været fast løbsmåned for Xtreme Mandehørm. Men i år skal mændene i Aarhus, Odense, Slagelse og Hillerød allerede ud af starthullerne i september.

Mildere vejr

“Bidende koldt vejr sidste år gjorde i flere løbsbyer, at ventetiden inden holdkammeraterne kom i mål blev en blandet fornøjelse. Derfor håber vi på lidt bedre vejr ved at afholde løbene et par uger tidligere i år”, lyder det i en pressemeddelelse fra stævneansvarlig Steen Sulstad Pedersen fra Dansk Firmaidrætsforbund.

Det er ikke kun løberne, der har krydset målstregen, der vil få gavn af det forhåbentligt lidt mildere vejr.

“Xtreme Mandehørm er jo et løb, der er drevet af frivillige kræfter, der yder en kæmpeindsats fra kl. 7 om morgenen til kl. 23 om aftenen, så det kan være en barsk oplevelse at være ude på ruten i stiv kuling og regnvejr”, siger Steen Sulstad Pedersen.

Tilmelding nu på www.mandehorm.dk.srj

Publiceret: 13. Februar 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere