lai Pedersen har forlænget sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold: arkivfoto
lai Pedersen har forlænget sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold: arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Målbomber bliver i Nordsjælland Håndbold

1. divisions topscorer, Nicolai Pedersen, bliver hos Nordsjælland Håndbold i yderligere et år

Af Claus Beyer

Nordsjælland Håndbolds topscorer med 121 mål i 1. division, Nicolai Pedersen, har forlænget sin kontrakt for yderligere et år.

”Det er en meget glædelig melding, og viser at vi kommer stærkt tilbage til 888-liga'en” lyder det fra klubben og cheftræner Ian Marko Fog siger:

"Nicolai er et særligt talent. Han har nogle spidskompetencer, som kan bringe ham rigtig langt. Efter han kom tilbage fra et svært ophold i Ålborg, har vi investeret rigtig mange ressourcer i ham. Han viste i glimt i første sæson, hvilket kæmpe potentiale han besidder. Men han blev også sat lidt tilbage af en fodskade. Vi har store forventninger til ham, og derved stiller vi også større krav. Efter en svingende 1. halvdel af sæsonen, er han blevet mere moden, og som han har leveret på det seneste, er han for mig den bedste markspiller i 1. division".

"Vi har kæmpet en hård kamp for at beholde ham. Jeg er virkelig glad for det lykkes ledelsen, og os i trænerteamet at overbevise ham. Han er en kæmpe faktor for vores projekt skal lykkes. Med de seneste tilgange og forlængelser, ser jeg lyst på fremtiden i Nordsjælland", slutter Ian Marko Fog.

Publiceret: 16. Marts 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere