Morten Biller er blevet placeret som nummer fire på Nye Borgerliges kandidatlist til regionsrådsvalget. Arkivfoto
Morten Biller er blevet placeret som nummer fire på Nye Borgerliges kandidatlist til regionsrådsvalget. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokalformand for Nye Borgerlige vil i regionsrådet

Morten Bille, der er lokalformand for Nye Borgerlige i Hillerød, er blevet opstillet som nummer fire på partiets kandidatliste til regionsrådsvalget

Da Nye Borgerlige forleden holdt opstillingsmøde til regionsrådsvalget på Gentofte Rådhus, var to af Nye Borgerlige Hillerøds medlemmer på kandidatlisten: lokalformand Morten Bille og byrådsmedlem Kim Hendry.

De lokale kandidater skulle præsentere sig selv med fokus på mærkesager, og ikke mindre end 31 kandidater skulle prioriteres til kandidatlisten.

Lokalformand Morten Bille blev placeret på listen som nummer fire og skal sammen med spidskandidaten arbejde med at udvikle Nye Borgerliges regionrådspolitik.

Fik du læst: Teori: Grov chikanesag bag vanvittig parkering

“Jeg er meget taknemmelig for den flotte placering på listen,” siger Morten Bille. de næste måneder kommer til at gå med udvikling af politikken, men jeg kan allerede nu oplyse, at en af mine personlige mærkesager bliver at bakke op om Nye Borgerliges ønske om at nedlægge regionerne – men det er naturligvis vigtigt, at vi finde en god løsning for, hvad der fremover skal erstatte regionerne. Jeg er overbevist, om vi får et rigtigt godt regionrådsvalg”, siger Morten Bille.

Det er tredje gang, at Morten Bille opstiller til regionsrådet. de to tidligere gange har han været på Det Nye Allerøds og DNA's (nu Nye Borgerliges) liste.

Kim Hendry, der er spidskandidat til kommunalvalget for Nye Borgerlige i Hillerød, fik en placering som nummer 14 på listen til regionsrådsvalget.

Publiceret: 16. Juni 2017 11:51
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere