At det kommende område for en eventuel parkeringsplads

At det kommende område for en eventuel parkeringsplads "er et grønt område for beboere fra bl.a. Klostervej, der bruger dette område til sport og leg, at det ligger lige op ad børnehaver og er sumpet mose, betyder åbenbart mindre," skriver Bent Kauffmann. Foto: Mdt

DEBAT: "Burde man ikke have planer, inden man giver los for asfalt og beton?"

Bent Kauffmann, Slettebjerget, Hillerød

I Hillerød Posten 7. maj var der på side 1 og 2 omtaler af, at et af de sidste grønne områder ved Herredsvejen også kan blive asfalteret og omdannet til P-pladser.

Den store mangel på P-pladser helliger åbenbart alle midler

At der er et grønt område for beboere fra bl.a. Klostervej, der bruger dette område til sport og leg, og at det ligger lige op ad børnehaver og er sumpet mose, betyder åbenbart mindre.

I samme udgave af avisen på side 28 fortælles om, at 'Hillerød skal være en grøn kommune'. Hvad skal man tro på?

Den store mangel på P-pladser helliger åbenbart alle midler. Måske havde det været en idé med en byplanarkitekt, før man slettede P-pladserne ved f.eks. Carlsbergvej, og snart Markedspladsen, og før man i øvrigt har givet lov til byggerier helt ud til fortovskanter flere steder i byen.

I stedet vil man åbenbart ansætte flere sagsbehandlere, så der kan speedes op for flere byggetilladelser. Burde det ikke være sådan, at man har planer, inden man giver los for mere asfalt og beton?

Publiceret 10 May 2019 14:00