Temafoto.

Der er kaos nok i krydset ved Nordre Jernbanevej, skriver Ole Tranholm. Arkivfoto

DEBAT: Hurtigere bus mellem Hillerød og Rungsted

Det er med undren, jeg læser, man vil bruge 11 nye tiltag for at gøre denne bus 6-7 minutter hurtigere.

Et af tiltagene skulle være signalprioritering ved lyskrydsene – det skal blandt ske ved Nordre Jernbanevej. Jeg mente ellers, der var kaos nok i dette kryds.

Kære Movia, kan man være så naiv at tro, I også tænker på en bus til det nye boligområde på Slangerupsgade.

Kære Movia, kan man være så naiv at tro, I også tænker på en bus til det nye boligområde på Slangerupsgade

Her er nu bygget fem boligblokke med en sammensætning af børnefamilier og ældre mennesker.

Der kører to busser fra Øst til Vest med 20 minutters drift.

Er det for meget at håbe, at en af disse busser kunne dreje af ved krydset Hostrupvej og Herredsvejen ned af Slangerupsgade forbi Føtex til det nye boligområde, videre ud på Roskildevejen og tilbage på den normale rute ad Herredsvejen og omvendt den anden vej til Hillerød Station.

Ifølge det skrevne i Hillerød Posten er der planlagt to nye blokke på Slangerupsgade 49-51 samt to blokke ved Tækkerstræde/Blytækkervej.

Når jeg skriver Tækkerstræde/Blytækkervej, er det fordi, at Hillerød Kommune er så venlige at venstre side hedder Blytækkervej fra 1 til 5c og højre side hedder Tækkerstræde 2 til 28.

Tror man, det skaber glæde hos diverse leverandører, som ikke kan finde Tækkerstræde på deres GPS, måske fordi man ikke kan have to navne på samme vej. Jeg ved det ikke, og tror, Hillerød Kommune intet aner om dette problem, men de kan jo spørge hjemmeplejen, hvor mange problemer det har givet dem.

Publiceret 27 January 2019 14:00