Tak til alle, der har støttet Røde Kors i 2018, skriver formand Bent Kauffmann. Arkivfoto

Tak til alle, der har støttet Røde Kors i 2018, skriver formand Bent Kauffmann. Arkivfoto

DEBAT: Tak for hjælpen i 2018 fra Røde Kors

Bent Kauffmann, formand for Røde Kors, Hillerød, Slettebjerget 36, Hillerød

Røde Kors i Hillerød vil hermed sige tak til alle, der har støttet Røde Kors i 2018.

Afdelingen har været glade for støtten med rent, brugt tøj, ting og sager til Røde Kors Butik. Sammen med indtægter fra samaritter vagter, førstehjælpskurser og nørklesalg, kunne vi sende flere børn på sommerlejr, give mere julehjælp, og hjælpe internationalt, blandt andet efter Tsunamien lige før jul i Indonesien.

De gode donationer af brugt, men pænt rent tøj, har som nævnt kunnet skabe hjælp til mange og har samtidig styrket genbrugstanken. Hvis både de, der donerer deres overskud, og de, der køber, er glade, og vi kan hjælpe endnu flere, kan det næsten ikke være bedre.

Hvis både de, der donerer deres overskud, og de, der køber, er glade, og vi kan hjælpe endnu flere, kan det næsten ikke være bedre

Tak også til alle de, der hjælper ved vore aktiviteter som besøgsvenner, i butikken, som nørkler, kiosksælger på plejecentre, samarit, patientstøtte på hospitalet eller som våger. Dette til gavn for mange i Hillerød.

Vort håb for 2019 er, at endnu flere vil støtte Røde Kors, eller at endnu flere vil få lyst til at være aktive i en af aktiviteterne. Det hjælper både andre og er en god og lærerig oplevelse for os frivillige. Desuden håber vi, at endnu flere vil lære eller repetere førstehjælp, så man både kan hjælpe andre og sig selv.

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.

Vil du vide mere om vor lokale Røde Kors afdeling, kan du hente yderligere informationer i Røde Kors Butik, Slotsgade 53, eller hos formanden.

Publiceret 05 January 2019 15:00