Børneområdet i Hillerød Kommune er udsultet, og nu ryger også den udvidede åbningstid, skriver Mette Thiesen. Pressefoto

Børneområdet i Hillerød Kommune er udsultet, og nu ryger også den udvidede åbningstid, skriver Mette Thiesen. Pressefoto

DEBAT: "Dumt at spare den udvidede åbningstid i kommunens institutioner væk"

Mette Thiesen, byrådsmedlem i Hillerød Kommune og spidskandidat i Nordsjællands Storkreds, Nye Borgerlige

I Hillerød Posten kan man læse, at Monica Noppenau Buhl føler, at kommunens politikere trækker tæppet væk under forældrene, når den udvidede åbningstid i kommunens institutioner forsvinder den 1. januar grundet budgetpartiernes besparelser. Jeg er helt enig med Monica Noppenau Buhl, og derfor er den udvidede åbningstid heller ikke sparet væk i Nye Borgerliges budgetforslag.

Børneområdet i Hillerød Kommune er udsultet. Normeringerne er ikke tilfredsstillende, og nu ryger også den udvidede åbningstid. I stedet prioriterer budgetpartierne fx. fortsat et enormt beløb til kompetenceudvikling på Rådhuset og nægter at anerkende, hvor meget der kan effektiviseres og derved spares på det administrative område.

Man prioriterer altså DJØF’erne over kernevelfærd – igen. Det er uforståeligt og forkert.

Jeg har selv to børn, der har gået i Labyrinten i Ullerød. Jeg ved, hvor meget den udvidede åbningstid betyder. Desværre er det blevet vigtigere for politikerne i byrådet at halse efter at tiltrække flere borgere til kommunen – end at servicere og værne om alle de nuværende.

Vækstiveren efterlader kommunens borgere på perronen. Det er enormt sørgeligt at være vidne til.

Publiceret 10 November 2018 05:00