"Ved afskaffelse af flis-og haveaffaldsordningen kan vi køre 5-6 gange så mange ture hele vejen igennem byen med vores trailer og være med til at flytte CO2-regnskabet i en negativ retning. Ikke rigtig nogen forbedring, hverken i tid eller for miljøet!," skriver Erik H. Christensen. Modelfoto

DEBAT: Endnu en serviceforringelse: "Vi henter dit haveaffald en sidste gang"

Erik H. Christensen, Egevænget 1, Gadevang, Hillerød

Så skete det igen igen, endnu en serviceforringelse i Hillerød kommune, slut med flis-og haveaffaldsordningen.

Denne gang begrundes kommunens besparelser med, at den nye genbrugsstation har givet bedre muligheder for at aflevere haveaffald. Rigtig mange af os har desværre fået betydelig længere til den nye genbrugsplads. Ved afskaffelse af flis-og haveaffaldsordningen kan vi køre 5-6 gange så mange ture hele vejen igennem byen med vores trailer og være med til at flytte CO2-regnskabet i en negativ retning. Ikke rigtig nogen forbedring, hverken i tid eller for miljøet!

Og hvad med alle de ældre medborgere, hvis gratis glæde er at holde haven i orden, men ikke længere magter at flytte store bunker haveaffald?

Måske havde det været en idé at spare en enkelt af de utallige konsulenter til skyhøje gager, eller en lille smule på det vanvittige budget på 20 – 25 millioner til modernisering af Torvet, så havde der nok været råd til sølle to gange om året at yde denne service, så vi almindelige skatteborgere følte, at vi fik bare en lille smule tilbage for de mange skattekroner, der betales hvert år, nu hvor veje og anden infrastruktur for længst er blevet nedprioriteret!

Hillerød Posten har fået modtaget flere debatindlæg om emnet og afventer et svar fra formand for Hillerød Forsyning Klaus Markussen.

Publiceret 28 September 2018 18:00