Pengene er givet godt ud til en forlængelse af Hillerødmotorvejens forlængelse, skriver folketingsmedlem Marlene Harpsøe fra Dansk Folkeparti.

Pengene er givet godt ud til en forlængelse af Hillerødmotorvejens forlængelse, skriver folketingsmedlem Marlene Harpsøe fra Dansk Folkeparti.

DEBAT: Så er det nu!

debat Så er det nu! Den ventede VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse ligger klar. Den fortæller, at det vil koste 830 millioner kroner at forlænge Hillerødmotorvejen. Det er penge, der er givet godt ud.

Jeg vil presse på for, at vi hurtigst muligt kan sætte asfaltmaskinerne i gang

Jeg og Dansk Folkeparti er glad for, at undersøgelsen nu er kommet, da den danner grundlag for, at vi kan tage den endelige politiske beslutning om at igangsætte arbejdet med motorvejsforlængelsen.

Jeg vil presse på for, at vi hurtigst muligt kan sætte asfaltmaskinerne i gang. Realistisk set kan det blive fra 2020, hvor regeringen mener, at der er et økonomisk råderum.

Virksomheder udvider i Hillerød, vi får snart et nyt supersygehus, og vi skal kunne rekruttere kvalificeret arbejdskraft. Det skal være nemmere at bo i Nordsjælland. Det er langt fra alle der bor op og ned af deres arbejdsplads. Mange pendler ind til København, og blandt andet vores håndværksvirksomheder har ikke kun opgaver i deres nærmeste lokalområde. Der er derfor mange gode grunde til at forlænge Hillerødmotorvejen - og det giver rigtig god mening at tage sidste etape af Frederikssundmotorvejen med i samme omgang.

Det skal være nemmere at bo i Nordsjælland. Det er langt fra alle der bor op og ned af deres arbejdsplads

Det vil jeg og Dansk Folkeparti gøre alt hvad vi kan for, at det sker.

Publiceret 27 September 2018 21:00