Arkivfoto

Arkivfoto

DEBAT: Budget: Snævertsyn og mangel på visioner

Så skete det igen. Store dele af byrådet, der i den grad lider af snævert syn og total mangel på visioner, og ikke mindst forståelse for borgernes krav og ønsker til, hvad kommunen skal beskæftige sig med, har nu igen fravalgt at spare på de administrative udgifter, også kaldet de variable udgifter, og har i stedet kastet sig over forslag til besparelser på kommunens kerneværdier, nemlig besparelser på ældre, børn og skoler.

Store dele af byrådet, der i den grad lider af snævert syn og total mangel på visioner, og ikke mindst forståelse for borgernes krav og ønsker til, hvad kommunen skal beskæftige sig med

Det er ufatteligt, at det igen er lykkedes for administrationen, der blot burde være ydmyge tjenere for byrådet, at overbevise borgerlige partier som Venstre og de Konservative at spare på velfærden i stedet for at se indad i egne rækker, og frigøre en mindre del af den overvægt at medarbejdere, som alle kommuner er belemret med.

Det står nu lysende klart, at det er den ansatte administration, der styrer Hillerød Kommune, og ikke byrådet.

Jeg håber, at Venstre og de Konservative sørger for at få fundet de borgerlige værdier frem fra partibøgerne, før der stemmes omkring budgettet, og ikke som nu opføre sig som en flok venstreorienterede lejesvende.

Hvad er der gået galt med byrådsmedlemmer fra disse to partier, der helt har glemt deres politisk ståsted, og som tilsyneladende er blevet ét med den røde del af byrådet og med administrationen?

Publiceret 26 September 2018 20:00