"Hvorfor nøler kommunen med at melde dette vanvid ud til efter sommerferierne er planlagt? Kunne man ikke melde det ud, og fortælle det er gældende fra næste ferieår," spørger skribenten. Arkivfoto

DEBAT: "Sampasning i Brødeskov er under al tænkelig kritik"

Mikkel Tolstrup Steengaard, Amalievej 21, 3330 Gørløse

Først og fremmest synes jeg, at dette er under AL tænkelig kritik, at smide denne projekt-bombe, når alle familier har fået deres sommerferie til at gå op i en højere enhed.

Jeg vil gerne vide:

1 - Hvorfor nøler kommunen med at melde dette vanvid ud til efter sommerferierne er planlagt? Kunne man ikke melde det ud, og fortælle det er gældende fra næste ferie år?

2 - Kører der en HFO-bus eller lignende fra Gørløse til Brødeskov, for dem der ikke har mulighed for at køre i bil?

3 - Hvordan har kommunen tænkt sig at kompensere de forældre, der kommer for sent på arbejde hver dag, grundet de 20 ekstra kilometer?

4 - Bliver der holdt længere åbent for dem der ikke kan nå at hente børn før klokken 17 grundet lang/upraktisk offentlig transport?

Jeg har en mistanke om, at dette såkaldte pilotprojekt, er en dårlig undskyldning, kommunen har fundet på for igen at sparer penge uanset konsekvenserne, for alle os der betaler gildet.

Jeg tror de foretager en stikprøve for at indsamle data over forældres villighed til at fragte deres børn til Brødeskov, hvad kommunen i fremtiden vil med de oplysninger, kan jeg umiddelbart kun bekymre mig om...

Mikkel Tolstrup Steengaard

Amalievej 21, 3330 Gørløse

Publiceret 17 July 2018 20:00