"Vi har ikke brug for flere udgravninger, heller ikke på Torvet," skriver Michael Liesk. Pressefoto

DEBAT: Et sammenhængende Torv - uden grotte

debat Det fremlagte forslag til en helhedsløsning på vores forsømt Torv er et fint sammenhængende projekt.

Vand, der kan begejstre børnene, og små grupper med træer vil danne læg for vinden, som vi nok, uanset hvilken løsning der vælges, ikke kan undgå.

Tue Tortzen og Mette Thiesen er imod, og Tue hælder til grotte/ hul i Torvet forslag. Begge mener også, at det for mange penge at bruge på et Torv.

Vi har ikke brug for flere udgravninger. Byudviklingen har taget store dele af vores fælles byrum, nu må det være vores fælles Torvs tur til den længe ventede fornyelse - og ja, det koster et hul. Torvet står til at koste 10 millioner og vil formentlig virke som et vindfang. Så er det fremlagte forslag trods alt en del mere visionært.

Men allerbedst bliver den borgerinddragelse, der skal finde sted, og sjovt kunne det være at få en form for borgerafstemning. Der er lagt op til, at man kan mikse to forslag, og det er da et godt udgangspunkt for det fællesrum, Torvet gerne skulle blive.

Det er ikke i orden konstant at trække cykelstikortet, hver gang der er udgifter, der ikke går til asfalt.

Der er afsat midler til cykelstier på Holmegårdsvej og Tamsborgvej. Der er sågar afsat midler til forundersøgelse af Teglgårdssøens klare vand.

Publiceret 13 July 2018 19:37