Anna Libak afløser Klaus Markussen som Venstres folketingskandidat i Hillerød-kredsen.

Anna Libak bliver ny folketingskandidat for Hillerød-kredsen. Peter Schou Andersen ønsker hende hjerteligt velkommen. Privatfoto Privatfoto

DEBAT: "De jyske sjællændere og højskole-Venstre"

Forleden mandag deltog jeg i Venstre i Hillerød Kredsens opstilling af Anna Libak, som kredsens folketingskandidat til det kommende F-valg.

Før den formelle opstilling, fortalte Anna om sine holdninger. Ved denne præsentation nævnte hun, at hun havde læst om en nylig opstillet Venstre-kandidat, der blev spurgt, hvilken befolkningsgruppe han særligt ville satse på ved det kommende F-valg. Det fik hende til at tænke på, hvilket svar hun ville have givet, hvis det var hende, der var blevet spurgt om det samme.

Hjertelig velkommen i Hillerød-kredsen til Anna Libak fra ”én af slagsen”

Hendes konklusion var blevet, at hun følte, at hendes tankegods nok var meget på linje med, hvad hun - meget sjovt - betegnede som "de jyske sjællændere". Personligt vil jeg oversætte det til noget i retning af ”ånden/holdningen fra Herning-området".

Jeg har også for nylig læst en artikel, hvor Anna bekendtgjorde, at hun føler sig mere tiltrukket af højskole-Venstre end af handelshøjskole-Venstre.

Hjertelig velkommen i Hillerød-kredsen til Anna Libak fra ”én af slagsen”.

Publiceret 11 July 2018 20:00