DEBAT: Bøn til borgerne: Hjælp foreningerne, når de mister byttehuset

På vegne af Ålholms venner og Harløse forsamlingshus, John Pedersen, Harløsevej 215, 3400 Hillerød

Bøn til Hillerøds borgere: Hjælp de frivillige foreninger med at holde gang i deres loppemarkeder.

Efter Klaus Markussen (bestyrelsesformand, red.) og Hillerød Forsyning har lukket os ude fra genbrugshuset, kommer vi til at mangle effekter til vores loppemarkeder. Så i stedet for at køre jeres effekter til genbrugshuset, så ring til de frivillige foreninger. Vi afhenter meget gerne.

En kort gennemgang af forløbet: Klaus Markussen påstår, at vi ikke afhenter nok, og der smides en masse ud. Se billeder. Sådan har hylderne set ud de sidste 6-8 måneder, så det kan ikke være på grund af pladsmangel, at Hillerød forsyning smider meget ud.

Det har jo været personalets ønske i flere år at få lavet husets om til butik, og derfor har man bevidst gemt mange ting i baglokalet. Jeg blev for 7-8 måneder inviteret der ind og fik lov at tage flere ting. En gang fik jeg lov til at fylde hele kassevognen, det blev til et af de bedste loppemarkeder i lang tid.

Loppemarkederne er livsnerven i de fleste foreningers økonomi

Klaus Markussens påstand nummer 2: Foreningerne overlever nok at betale lidt for tingene. Kunderne i genbrugsbutikken og på loppemarkederne er i de fleste tilfælde de samme, så hvis vi skal give fire kroner og vil sælge den for otte kroner, så er jeg sikker på, at kunden spørger: Hvorfor otte kroner når jeg kan købe den til fire kroner i genbrugsbutikken?

Alle Hillerøds institutioner og dagplejere kan afhente gratis - det er også i orden. Hvis det, der afhentes, bruges i institutionen, og ikke havner på private loppemarkeder, hvad jeg tror, allerede sker.

Så i stedet for at køre jeres effekter til genbrugshuset, så ring til de frivillige foreninger. Vi afhenter meget gerne

Så frem for at forgylde r…. (bagdelen) på Klaus Markussen og Hillerød Forsyning, så ring til os i stedet. Nogle af os kører gerne hver dag.

Loppemarkederne er livsnerven i de fleste foreningers økonomi.

På forhånd tak.

På vegne af Ålholms venner og Harløse forsamlingshus, John Pedersen, Harløsevej 215, 3400 Hillerød

Publiceret 02 July 2018 20:00