Over 2200 spillere, ledere og trænere deltog i påsken i Hillerød PåskeCup. Arkivfoto: Claus Beyer

Over 2200 spillere, ledere og trænere deltog i påsken i Hillerød PåskeCup. Arkivfoto: Claus Beyer

DEBAT:

Efter håndboldcup: Stor TAK til Hillerød Kommune

Af Sune Bek og Gert Westh Petersen, arbejdsgruppen bag Hillerød PåskeCup

Som mange af jer sikkert har bemærket, så afviklede Hillerød Håndboldklub i påsken et stort håndboldstævne i byen – også kaldet Hillerød PåskeCup.

Til stævnet deltog mere end 2200 spillere, ledere og trænere fra såvel ind- som udland.

Når man skal afvikle et stævne af denne størrelse, så har man brug for samarbejdspartnere, der kan hjælpe under vejs. Ud over vores sponsorer, som alle har hjulpet os vældig meget, så har vi i Hillerød Kommune mødt en hjælpsomhed og imødekommenhed, som man kun kan tage hatten af for.

Såvel fra kommunen centralt som fra byens tekniske serviceledere, rådighedsvagter og vagtselskab (når alarmer gik) samt rengøringspersonale har vi mødt en fantastisk opbakning til vores arrangement.

Det var således med stolthed at vi 2. påskedag kunne aflevere de benyttede idrætshaller og klasselokaler (hvor spillere, ledere og trænere har boet) tilbage stort set uden anmærkninger. Uden hjælp fra kommunen havde dette ikke kunnet lade sig gøre.

Så fra Hillerød Håndboldklub vil vi blot sige TAK til kommunen.

Vi er stolte af at høre til i en kommune, der i dén grad bakker op om den frivillige idræt til glæde for byens børn og deres familier.

Publiceret 10 April 2018 19:00

SENESTE TV