DEBAT:

“Ro på nu”

Af
Af Michael Liesk

KV17-kandidat for SF Hillerød

Humlehaven 16

Hillerød

Det er nok en god ide at iværksætte reguleringer i forhold til den stigende biltrafik ved Hillerød Syd-afkørslen og bruge adskillige millioner på det projekt.
Husk, at der kommer yderligere 1300 lejligheder ved Møllebro. Det giver nok en del mere biler.
Som om det ikke er nok, har man nu planer om at lade ejendomsselskabet Domea købe parkeringshuset i Østergade. Domea vil have lov til at bygge i 6,5 etager, hvis de skal købe. Jeg håber inderligt, at partierne i byrådet ser på de øvrige projekter i området, der alt andet vil medføre mere biltrafik i bymidten. Så også her bliver der brug for reguleringer.
Stauns Hjørne med lejligheder i fire etager. Der bygges oven på Irma, hvor man har forslag om at hæve byggeprocenten fra 140 til 160. Et nyt sognehus ved Hillerød Kirke, 100 lejligheder på Nordre Banevej.
Hvad med lidt ro på, så vi kan få en sammenhængende plan for byfortætning samt løsninger på biltrafikken. Lige nu kan man få den opfattelse, at alt, hvad der sælges kan, bliver solgt. Men desværre ser vi igen, at det er bygherre, der bestemmer højde og drøjde. Vi ser gerne bare en smule borgerinddragelse.

Publiceret 01 October 2017 06:00

SENESTE TV