DEBAT:

"Hillerød har brug for et robust budget"

Af Bente Claudi (C) Skovledet 87 3400 Hillerød Formand for Seniorudvalget

Der er stor fokus på kommunens budget i disse tider. Når sommerferien er slut, går forhandlingerne i gang. Som sædvanlig er der mange forslag, vi i byrådet skal tage stilling til, og vi har naturligvis hver især noget, vi prioriterer over andet.
I Det Konservative Folkeparti håber vi, at partierne ønsker at bøje sig mod hinanden, så der i år er flere partier, der vil være med i en budgetaftale. Efter nytår 'afleverer' vi kommunen til et nyt byråd, og det vil give dem den bedste start, hvis det er et budget som alle partier står bag, - de skal arbejde med.
I Det Konservative Folkeparti har vi stort fokus på, at vi har nogle befolkningsgrupper, som vokser meget i disse år. Derfor er det vigtigt, at vi får flere plejehjemspladser ved tilbygning, ombygning og nybygning, for det er der behov for. Ventelisten er allerede lang.
Det er også nødvendigt at kigge på løsninger for det voksenspecialiserede område, hvor vi også oplever, at flere kommer til.
Økonomien skal hænge sammen, og vi er ikke bange for at kigge på, om der er opgaver, der skal løses på andre måder – eller nye procedurer for løsninger af vores opgaver.
Vi mener, at de analyser, vi har fået lavet over de seneste år, er en god hjælp til det arbejde.
Vi ser frem til budgetforhandlingerne.

Publiceret 17 July 2017 08:00

SENESTE TV