DEBAT:

Tak til byrådet for opbakningen

På vegne af bestyrelsen i Gadevang Asyl - Sara Franck, Stenvænget 26, Hillerød

Da bestyrelsen i Gadevang Asyl mødtes til det sidste bestyrelsesmøde inden sommerferien, kunne vi med glæde konstatere, at vores ønske og ansøgning om at udvide Asylet var kommet med i budgetforslag 2018-2021.
Som man flere gange har kunnet læse i Hillerød Posten, har Gadevang oplevet et sandt børne- og babyboom de seneste år. Det er fantastisk positivt, at så mange familier vælger at flytte til dejlige og aktive Gadevang, og det er lige så dejligt, at de mange nye børn helt naturligt skrives op til en plads i Gadevang Asyl.
På grund af kreativitet og hjerterum hos både leder og medarbejdere har vi næsten kunnet finde plads til alle, men nu går det desværre ikke længere. Uden en tilbygning kan vi tilbyde små nye gadevængere en plads, når de har brug for det. Det vil give store logistiske udfordringer i børnefamiliernes hverdag, og det vil have negativ indflydelse på den ellers meget positive udvikling, som Gadevang er inde i.
Af den grund er vi meget glade for, at politikerne - først i Børne- og Familieudvalget og efterfølgende i hele byrådet – har valgt at tage udvidelsen af Gadevang Asyl med i budgetforslag 2018-2021. Vi ved, at det ikke er ensbetydende med en tilladelse, men det er første skridt på vejen.
Vi tolker det desuden dels som et udtryk for, at I kan se, hvilken pædagogisk og velfungerende perle vi har her i Gadevang, dels som et tegn på, at I sætter handling bag ordene om at bevare og styrke Hillerøds lokalsamfund.
Derfor vil vi gerne takke jer og med denne sommerhilsen give udtryk for vores glæde og anerkendelse over, at I både lytter og forstår. Tusind tak til jer – vi glæder os til at byde endnu flere børn velkomne i Gadevang Asyl.
Rigtig god sommer.

Publiceret 06 July 2017 17:00

SENESTE TV