DEBAT:

“Øredøvende larm på Torvet”

Af Visti Christensen, Helsingørsgade 2, Hillerød

Det var vist ikke mange, der ikke hyggede sig og nød den forgangne weekends (10.-11. juni, red.) mangeartede tilbud og aktiviteter. I hvert fald i dagtimerne, hvor unge og gamle, børnefamilier, hunde og pensionister oplevede liv og glade dage ved Slotssøen.
Ideerne var mangeartede og opfindsomme. Og når Kræmmermarkedet ikke længere har et fast sted at være, må man jo finde på nye tiltag, muligheder og græsgange. Og jo, her var noget for enhver smag; også den gode.
Men én ting ødelagde meget: Aftenernes udendørs rockmusik fra telt på Torvet. Det var en fejl. Øredøvende larm fra kl. 19 til 24 er både sundhedsskadelig, udemokratisk og unfair. Det runger i facaderne, og lyd- og trykbølger er en terroriserende tortur langt op ad sidegaderne. Aftenturen i Pariserhjulet – og et glas hvidvin ved Casa Nostra - måtte desværre fravælges.
Nu var kommunens kontorer lukket, og politiet kunne ikke svare på, hvor langt ud på natten, der var givet spilletilladelse, og hvem der skulle kontrollere dens overholdelse.
Må jeg ikke foreslå, at så voldsom en musikudøvelse fremover udelukkes helt fra Torvet.

Publiceret 16 June 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV