DEBAT:

"Stop tiden, dommer!"

Af Ebbe Mosbæk Rasmussen, Højager 84, kandidat for Radikale Venstre til Hillerød Byråd

Luk grænsen. Nej til alle konventioner. Ud med asylansøgere. Ikke flere moskeer. Mette Thiesen vil 'redde det Danmark, vi er så glade for… Det er nødvendigt, for at vi kan bevare vores Danmark - og det er ved at være sidste udkald'.
Når vi nu er i gang med at redde Danmark, lad os da så i samme omgang forbyde amerikanske burgerbarer og streamingtjenester – vores egen kultur er ikke stærk nok til at beskytte sig mod denne massive påvirkning udefra.
Vi må inddrage mobiltelefoner og IPads, der fuldstændig har forandret den lykkelige hverdag, vi kendte. Det bør ikke være muligt for danske forskere at samarbejde med udenlandske universiteter. Og forretningsforbindelser i Berlin, New York og Shanghai må lukkes ned, ligesom familieferien ved Middelhavet må afskaffes.
Vi kan ikke løbe risikoen for, at folk kommer hjem med underlige ideer om, at ting kunne gøres på en anden måde, end vi er vant til. Folk kunne måske endda finde på at indføre nye traditioner, eller ligefrem finde kærligheden derude og tage den med hjem.
Jeg stemmer for, at vi stopper tiden ved dommerens slutfløjt lørdag aften den 26. juni 1992. Så vil Danmark være europamester i fodbold til evig tid! (fremover bør vi kun spille om Danmarks-mesterskabet af sikkerhedsmæssige grunde).

Publiceret 08 June 2017 05:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV