DEBAT:

Venstre gør Danmark rigere

Af Klaus Markussen (V), Frederiksværksgade 51, Hillerød

I dansk politik går bølgerne højt, og taktik og analyser fylder ofte mediebilledet. Det vigtigste må dog være, at den førte politik virker ude i den virkelige verden. At vi leverer resultater til gavn for Danmark og danskerne.
Og vi har leveret resultater i de sidste to år, Venstre har siddet ved roret. Det går nemlig godt i Danmark. Der er fremgang, udvikling og vækst i hele landet. Siden valget er der eksempelvis skabt 91.000 private arbejdspladser. Antallet af lønmodtagere er det højeste i otte år. Ledigheden er på det lavere niveau i 40 år – på nær to år i 00'erne. Vi har investeret massivt i kernevelfærden – bl.a. til en Kræftplan IV, til en styrkelse af patientrettighederne og til en værdig ældrepleje. Og vi har gennemført markante stramninger af udlændingepolitikken.
Men vi kan og skal gøre Danmark stærkere og rigere i fremtiden – for vores børns og børnebørns skyld. Derfor præsenterede regeringen for nylig en ambitiøs plan, der skal sætte rammerne for, hvordan vi gør Danmark endnu rigere og endnu stærkere frem mod 2025.
Vi vil øge beskæftigelsen og produktiviteten endnu mere. Med 2025-planen vil vi gennemføre reformer i årene fremover, der øger beskæftigelsen og produktiviteten. Det vil gøre Danmark 80 mia. kr. rigere, og det vil gøre, at vi kan bruge flere penge på velfærd, infrastruktur, tryghed for danskerne og skattelettelser.

Publiceret 06 June 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV