DEBAT:

“De handlende fortjener stor ros”

Af Karen & Visti Christensen, Helsingørsgade 2, Hillerød

De handlende i Helsingørsgade og Slotsgade fortjener stor ros for deres grønne arrangement på Spring Night 28. april. Desværre var vejret ikke i forårshumør. Så havde der været sort af mennesker. De grønne farver på Det gamle Rådhus og ved søen øgede den hyggelige stemning.
De, der vovede sig ud, oplevede den gode form for liv på Torvet: Idyllen, som trækker folk til, og som ikke skabes af voldsom musik, der nemt kan jage folk væk, som var her for at handle, sidde ude og spise, tale sammen og nyde den skønne udsigt mod byens attraktion: Slottet.
De små levende, lysegrønne bøgeplanter uden for forretningerne var en god idé, og smuk fuglefløjt i højttalerne var genialt. Folk fornemmede forårets komme, og man kom i tanker om Shubiduas sang: ”Man skulle købe sig en walkmann, så lyder skoven som New York, mand!” Her blot med modsat fortegn. Byfolk fornam skovens dybe, stille ro og blev høje deraf.
Politikerne diskuterer meget, hvilke aktiviteter og udsmykninger de dog skal finde på for at skabe liv på Torvet. Her var opskriften. Tak for fraværet af påtvungen musik på 50+ decibel.

Publiceret 03 May 2017 11:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV