DEBAT:

“Hillerød ByForum - kun hvis alle vil det!”

Af Tom Døllner, Helsingørsgade 61, Hillerød

Hillerød ByForum er dannet på baggrund af dybtgående analyser og med klare referencer til lignende initiativer i andre lande. Tak for det!
Men mange i byen vil huske talrige initiativer, der skulle styrke Torvet og byen generelt. Hvad er så det nye? Jo, det er den brede tilslutning og forståelsen for værdien af synergien mellem de mange interessenter.
Det betyder også, at der ikke må være for mange svage led, der ikke bidrager. Hvis f.eks. kommunen - efter valgåret - ikke fortsat prioriterer sagen, så svækkes projektet dramatisk.
Det har taget kommunen 50 år IKKE at få lavet en masterplan for trafik f.eks. med en forlængelse af Carlsbergvej. Det har taget kommunen 10 år IKKE at få løst parkeringsproblemerne.
Det er bare eksempler, men vi ved godt, at det ikke hjælper at skælde ud på kommunen. I stedet vil vi nu forvente at man kaster sig helhjertet og langtidsholdbart ind i projektet.
Det lover derfor godt, at borgmester Dorte Meldgaard i sin tale ved det stiftende møde sagde: “....Vi skal udnytte den mangfoldighed og forskellighed i viden og erfaringer, der er på tværs af organisationer. Vi skal løfte i flok. Vi har også hurtigt kunnet se, at der er behov for en offentlig-privat samarbejdsplatform, der kan være katalysator og koordinator for at udvikle bykernen til Nordsjællands mest levende, attraktive, fleksible og tilgængelige sted at mødes, handle og opholde sig i.....”
God tale.... Men den forpligter.

Publiceret 06 April 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV