DEBAT:

Et spørgsmål om forbrænding

Af Michael Liesk, murerarbejdsmand, Humlehaven 16 , Hillerød

Jeg går ud fra, at gruppeformanden for tomandsgruppen (Fælleslisten) og formand for teknik og miljø Tue Tortzen (Enhedslisten) i et indlæg om Vestforbrændingens bestyrelsesgoder svarer på mit spørgsmål, som blev bragt i et debatindlæg i Frederiksborg Amts avis.
Her spurgte jeg ind til, om borgmesteren eller bestyrelsesmedlem Tue Tortzen har været vidne til eller deltaget i ”forbrugsfesten” i Vestforbrændingen på baggrund af bilag som Jyllands-Posten er kommet i besiddelse af.
Hvad Vestforbrændingen er og laver og deres store arbejde for genbrug og miljøet, er jeg godt klar over, men det er ikke nogen undskyldning for det, som det handler om: frådseri med skatteborgernes penge.
Selv statsrevisorerne har kritiserede de forhold, der har fundet sted. Her lægger man samtidig op til en større kontrol med de fælleskommunale virksomheder, men det har KL indtil videre afvist.
Noget tyder på at det kunne være nødvendigt. Alle kan sige fra, hvis de er vidne til udlandsrejser med ægtefæller, dyre restaurantbesøg og alle former for gaver og overskrider grænsen for, hvad der er rimeligt.

Publiceret 29 March 2017 21:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV