DEBAT:

Lad os få en klimauge i Hillerød

Af Christina Thorholm, byrådsmedlem (Radikale), formand for sundheds- og socialudvalget

Radikale Venstre foreslår, at vi får en klimauge i Hillerød Kommune, en uge som skaber opmærksomhed på, hvordan borgere og virksomheder kan blive bedre til at reducere Hillerød Kommune samlede energiforbrug til glæde for vores miljø og klima.
Hillerød kommune er med i Klimakommune plus og Campact of mayors, fordi byrådet har bestemt, at vi vil tage ansvar lokalt for at bidrage med reduktionen af CO2 forbruget og passe på vores miljø med mange miljøindsatser.
Vi skal handle lokalt på globale problemer. Det er vi sikre på, at også mange borgerne vil bidrage med, men det kan være svært at holde fokus på det i en travl hverdag. Derfor mener Radikale, at en klimauge med mange arrangementer a la den uge, der bliver afholdt i Fredensborg i marts måned, giver borgerene viden om de mange muligheder, der er for at komme i gang.
Det er et godt tilbud, at borgerne kan få et gratis energitjek og rådgivning til grundejerforeninger for at lave gode energi investeringer.
I Hillerød har vi flere grønne foreninger, der tilbyder deres viden, men vi synes, at initiativet er så vigtig, at vi skal bidrag kommunalt med at få afholdt en klimauge, som en del af de initiativer vi sætter i gang, for at vi sammen kan passe bedre på vores miljø og klima.

Publiceret 15 March 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV