DEBAT:

Prioritering er nødvendigt - også for Hillerød

Af byrådskandidat for LA Elisabeth Stieper Tofte, Favrholmvænget 100, Hillerød

Kære Kirsten,
Der er ingen tvivl om at et løft af Hillerød Station vil gavne Hillerød, når det nye hospital står klar. Det er Liberal Alliance Hillerød er enige med dig i, men det er måske at tage lidt store ord i munden, når du skriver, at det gavner hele den kollektive trafik i Nordsjælland. Men overdrivelse fremmer jo forståelsen.
Dog er vi uenige med dig din udtalelse om, at det er en ommer fra ministeren side. Han tager jo netop udgangspunkt i det samlede samfundsøkonomiske afkast.
Selvfølgeligt skal der være en høj afkast ved offentlige investeringer, men offentlige investeringer er mere end ombygning af vores eksisterende stationsbygning og skinner. Bygningen af den fremtidige station ved Hospitalet som også gavner den offentlige trafik, samt vores alles ønske om at få etableret motorvej på forlængelsen er også offentlige investeringer.
Vi ved alle, at der arbejdes med begrænsede midler inden for det offentlige – både kommune, region og stat. Så at tro var vi kan få alt vi peger på, er ikke realistisk eller fornuftig økonomisk politik i mit perspektiv. Prioritering er nødvendigt!
I Liberal Alliance vil vi selvfølgeligt kæmpe for, at vi får et moderniseret Hillerød station, men prioriteringsmæssigt vil vi fokusere på den ny station til den kollektive trafik og forlængelsen af Hillerød Motorvejen til trafikanterne. Desuden mener vi også at der er behov for at tage et nærmere kig på den fremtidige trafik belasting omkring Overdrevsvej, Roskildevej, Freerslev og mod Nr. Herlev, for der er ingen tvivl om at presset på vejnettet ikke skal glemmes.
Der er masser af tage fat på, så lad os sammen få styr de vigtigste infrastrukturelle udfordringer og projekter i første omgang.

Publiceret 14 March 2017 18:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV