DEBAT:

Nu er det nok! Hillerød er VORES by!

Af Thomas Elong Byrådsmedlem for Venstre

I sidste weekend og i hverdagene derefter blev flere restauratører i Hillerød udsat for rudeknuseri af p.t. ukendte gerningsmænd. Hærværket begyndte umiddelbart efter en større politiauktion i bymidten, hvor politiet anholdte flere med forbindelse til bandemiljøet. Om hærværket skyldes dette eller restauratørernes afvisninger af bandemedlemmers adgang til beværtningerne, kan vi kun gisne om, MEN det vil undre mig, hvis der ikke er en forbindelse imellem begivenhederne.
Vi skal ikke have bander i Hillerød, vi skal ikke have rockerborge i Hillerød, og vi skal ikke have skyderier i vores gader!
Derfor har jeg bedt borgmesteren se på mulighederne i regeringens bandepakke, for nu er det nok! Forhåbentligt er den politiske velvilje om at gøre noget seriøst ved disse udfordringer endeligt til stede, og vi kan tage fat og sikre et bandefrit Hillerød.
Derfor foreslår jeg, at vi skaber et koordinerende udvalg bestående af erfarne kræfter fra de relevante myndigheder, såsom politi, SSP og sociale myndigheder samt politisk slagkraft til at sikre, at løsningerne prioriteres og følges til dørs. Vi har kompetencerne, vi har medarbejderne og nu også viljen til at gøre noget ved det!
Heldigvis kom ingen til skade i denne omgang. Men forestil jer, at en af bartenderne havde glemt sin telefon og gik tilbage for at hente den, mens hærværket var i gang. Hvad var der mon så sket? Den tanke skal vi ikke dvæle længe ved – for det kommer ikke til at ske. Hvis det står til Venstre og mig!

Publiceret 06 March 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV