I år kan man ikke bare klappe høns og kigge på dem - de stiller også op til hønseskidningskonkurrence. Arkivfoto: Mdt

I år kan man ikke bare klappe høns og kigge på dem - de stiller også op til hønseskidningskonkurrence. Arkivfoto: Mdt

Kom til hønseskidning til Hillerøds byfest

Ved Hillerød Slotssø Byfest vil der i år være en helt ny aktivitet på Posen 4H arrangerer 'hønseskidning'. Det er ifølge arrangørerne en "konkurrence med spænding og sjov", og det er hønsene, som afgør hvilket nummer, som giver gevinst. Det er det nummer, som klatten lander på. Der er første, anden og tredje præmie samt sidegevinster i alle spil.

Vil man være med i konkurrencen, kan man købe lodder i forsalg hos Unik Optik i Helsingørsgade og hos Kop og Kande i Slotsgade og koster 10 kroner stykket. Restnumrene kan købes på pladsen, indtil konkurrencen begynder.

Konkurrencen finder sted på Posen ved 4H teltet lørdag 31. august klokken 13 & 15 samt søndag 1. september klokken 11.30. Præmierne kan afhentes ved 4H teltet umiddelbart efter, at de enkele konkurrencer er afsluttet og skal være afhentet senest søndag klokken 14. I 4H-teltet kan man ligeledes købe en forfriskning, kaffe, the eller saft med 4H-vafler til Den legendariske 4H tombola som kendes fra Kræmmermarkedet er også at finde på pladsen i år

Publiceret 23 August 2019 13:00