Anna Ritsmar varmer op, når Mads Langer giver koncert i Hillerød på torsdag. Arkivfoto: Mdt

Anna Ritsmar varmer op, når Mads Langer giver koncert i Hillerød på torsdag. Arkivfoto: Mdt

Lokale talenter klar til store sommerkoncerter

Anna Ritsmar og Hjørdis Clod varmer op, når Mads Langer og Anne, Sanne & Lis giver koncert i Hillerød i næste uge

Mads Langer og Anne, Sanne & Lis går torsdag og fredag på scenen på Posen ved Frederiksborg Slotssø i Hillerød.

Flere end 5.000 har allerede indløst billet til koncerterne, og nu kan Klaverfabrikken & KlubFrivillig, der arrangerer koncerterne, præsentere de to lokale navne, der også får plads i musikprogrammet.

Anna Ritsmar

Det bliver Anna Ritsmar, som varmer op for Mads Langer torsdag. Hun er kendt for sin deltagelse i dansk Melodi Grand Prix med sin ukulele, hvor hun blev nummer to med sangen 'Starlight'. Hun har også deltaget i DR's Karrierekanonen med sit band.

"Jeg glæder mig til at varme op for en kunstner, som jeg virkelig har set op til i lang tid. Det er ret så stort. Og så er det altid hyggeligt at få lov at spille i min hjemby," fortæller Anna Ritsmar i en pressemeddelelse.

Hjørdis Clod

Ligeledes lokale Hjørdis Clod varmer op for Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Søresen fredag aften. Hun går i 2.g på Frederiksborg Gymnasium, men er trods sin unge alder stadig, ifølge arrangørerne, "en sangskriver der griber sig i kast med meget modne og dybe emner i sine sange. Derudover synger Hjørdis skønt som få," skriver de.

Få billetter

Der er stadig billetter til salg på klaverfabrikken.dk. Dog er der ganske få billetter tilbage til koncerten fredag 23. august med Anne, Sanne og Lis.

Mdt

Publiceret 16 August 2019 09:00