Temadag om litteratur og kristendom

Luthersk Missions Højskole holder temadag 4. maj

Kirke "Skønlitteratur er noget af det mest horisontudvidende, man kan beskæftige sig med, for tænk, at verden kan se ud på så mange forskellige måder! Forskning peger også på, at litteratur er godt for os, den bruges blandt andet i terapeutisk øjemed."

Sådan siger litteraturredaktør på Weekendavisen, Johannes Baun, som åbner en temadag på på Luthersk Missions Højskole lørdag 4. maj med foredraget ”Alt det, litteraturen kan”. Temadagen går tæt på litteratur og kristendom.

"Tilslutning til og evaluering af den allerførste temadag af slagsen sidste år, gav mod på en gentagelse. I samarbejde med Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) har skolen i år sammensat et program, der blandt andet kommer rundt om Henrik Pontoppidans forfatterskab og Simon Grotrians lyrik. Som en anderledes vinkel på lyrikken, giver Mikael R. Andreasen en minikoncert. Han er sangskriver og leder af musikkollektivet ”Kloster” og er på vej med et album, hvor han har sat musik til Grotrians digte. Det får deltagerne på temadagen en lytteprøve på," skriver Luthersk Missions Højskole i en pressemeddelelse.

Temadagen begynder klokken 9.45 og slutter 17. Tilmelding nødvendig senest 24. april på lmh@lmh.dk.

Publiceret 21 April 2019 16:00