Jes Holtsø og Morten Wittrock giver koncert i Støberihallen 27. april. Pressefoto

Jes Holtsø og Morten Wittrock giver koncert i Støberihallen 27. april. Pressefoto

Jes Holtsø & Morten Wittrock spiller blues i Støberihallen

Jes Holtsø og Morten Wittrock spiller blues, soul og rock i Støberihallen

Det musikalske makkerpar, Jes Holtsø og Morten Wittrock, giver koncert i Støberihallen lørdag 27. april.

Duoen udgav sidste år deres fjerde album ’Det Altid Nu’, som atter bevæger sig i et dansksproget soul-, rock- og bluesunivers.

Jes Holtsø har en baggrund som både sanger og skuespiller, og mange kender ham som Børge i Olsen Banden. Han fik i 2012 prisen som "Årets Danske Blues navn".

Pianist, sanger, komponist og producer Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er i Danmark og USA og modtog i 2014 den amerikanske pris Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden, da Morten Wittrock akkompagnerede Jes Holtsø under DR’s Talent 2009, hvor Jes gik hele vejen til finalen. De to har arbejdet sammen siden da.

Holtsø & Wittrock har til koncerten i Hillerød allieret sig med guitarist Lars Krarup, Kaspar Lindhart på bas og den amerikanske trommeslager John Chipman.

Rebbie & Abel

Som opvarmning spiller trioen Reddie & Abel, som har base i København og er opstået ud fra en kærlighed til den rå og simple blues fra de amerikanske sydstater.

Black Star Booking er arrangør.

Billetter kan købes på https://blackstarbooking.billet.dk/.

Mdt

Publiceret 14 April 2019 09:00