Jasmin Gabay, kendt fra både Melodi Grand Prix og Den Store Bagedyst, optræder i Hillerød 17. april. Pressefoto

Jasmin Gabay, kendt fra både Melodi Grand Prix og Den Store Bagedyst, optræder i Hillerød 17. april. Pressefoto

Jasmin synger i Hillerød

Jasmin Gabay, som mange kender fra både bagedysten og melodigrandprix, kommer til Hillerød 14. april

Jasmin Gabay, som både er kendt fra Den Store Bagedyst og Melodi Grand Prix 2019, optræder i Hillerød onsdag 17. april, midt i skolernes påskeferie.

Jasmins Gabay sang 'Kiss Like This' til Melodi Grand Prix, mens hun i Den Store Bagedyst bagte sig i finalen. Mange kender hende som sprudlende og farverig og altid med et smil på læben.

Når Jasmin optræder i Hillerød sammen med sin guitarist, kan publikum forvente en blanding af hendes egne sange, som snart bliver udgivet, og kendte numre, som har en særlig betydning for hende. Hun har solid erfaring med live optræden, bl.a. som frontfigur i disco-bandet Le Freak fra 2017-2019 og som korsanger for Mariah Carey på tour i Sverige og Danmark i 2018. Hun har desuden været fast korsanger for Patrick Dorgan og var backing for Anja Nissen til Eurovision i Kiev i 2017.

Smagsprøver

Jasmin optræder onsdag 17. april kl. 17.30-18.15 på det lille torv Køies Bugt ved Cafe Valentin på Slotsgade i Hillerød.

Der er opvarmning fra klokken 16.30 med smagsprøver til de første gæster, i samarbejde med BKI – Brasil Kaffe Import og Odense Marcipan.

Koncerten er en del af Gang i Danmark, som er et samarbejde mellem 48 danske byer. De er for 5. år i træk gået sammen om at skabe liv og oplevelser rundt omkring i byerne.

Hillerød ByForum står bag arrangementet. De byder det kommende år også på koncerter med Annette Heick 16. maj, Sigmund fra X Factor 14. juni, Mek pek og Mikkel Rugholm 26. juli, Rasmussen og Gina Michaells 23. august og Tamra Rosanes 20. september.

Mdt

Publiceret 13 April 2019 10:00