Kom og prøv klangmeditation. Pressefoto

Kom og prøv klangmeditation. Pressefoto

Mindful Living har to års fødselsdag

31. marts har Center for Mindful Living to års fødselsdag

Fødselsdag Så er der fødselsdag i Hillerød. 31. marts er der fejring af 'Center for Mindful Living', da centret fylder to år. Fødselsdagsfesten begynder kl. 11 og slutter kl. 16.

"Til at fejre dagen har Center for Mindful Living sammensat et alsidigt og hyggeligt program, hvor du kan prøve forskellige aktiviteter og komme tæt på det meningsfyldte fællesskab, som er baggrunden for centrets succes," skriver centret i en pressemeddelelse og fortsætter:

"På dagen vil der være mulighed for at prøve en times yoga med forskellige instruktører, og du tilbydes en gratis mini-behandling eller session af nogle af de over 30 behandlere og coaches, som er tilknyttet centeret. Du kan vælge mellem healing, klangskåle, coaching omkring bekymringer, tankefeltsterapi, englekort-læsninger, bars, tarotkort og håndlæsning. Sidst på dagen vil der være mulighed for at opleve en lydrejse med unikke klangskåle."

Fitness for sindet

Center for Mindful Living kan måske bedst beskrives som en hybrid mellem et fitnesscenter med mindfulness-aktiviteter og et kultur- og forsamlingshus.

Til daglig tilbydes faste ugentlige aktiviteter som yoga, meditation, holistisk fitness, hjertets lys, mindfulness og qi gong, og i weekenderne og flere aftener afholdes der foredrag, workshops samt events. Centeret drives til dagligt af mange frivillige kræfter, som alle er medlemmer af foreningen ”Go Together”, som står bag centret.

Formålet med foreningen og Center for Mindful Living er at skabe interesse omkring at leve et mere mindfuldt liv med større indre og ydre bæredygtighed som et alternativ til hamsterhjulet med den meget stressede og materielle livsstil, vi oplever i dag.

Alle aktiviteter på fødselsdagen er gratis, og der vil selvfølgelig blive serveret kaffe, te, lagkage og varm chokolade. Tag en ven eller et familiemedlem under armen. Alle er velkommen.

Centeret ligger i Hillerød på Slotsgade 32.

Publiceret 22 March 2019 16:00