Udover 'Trækfugle' viser Slotsbio 'If Beale Street could talk'.

'Trækfugle' og 'Coco' i Café Slotsbio

Café Slotsbio har 'Trækfugle', der har danmarkspremiere 22. februar, på plakaten.

'Trækfugle' er en medrivende og æstetisk mavepuster med bjergtagende billeder og en kompromisløs fortælling om 1970’ernes narkohandel i Colombia. Året er 1969, og den unge Rapayet gør kur til den endnu yngre Zaida. De er begge en del af Wayuu-folket, der bor i ørkenen tæt på grænsen mellem Colombia og Venzuela. Langsomt men sikkert involveres Rapayet i salget af marihuana til USA, og samtidig krakelerer hans familie og oprindelige kultur lidt efter lidt.

'If Beale Street could talk'

Som anden film vises 'If Beale Street could talk', der er et stærkt romantisk drama. Filmen følger den nyforlovede og gravide Tish, der i et kapløb med tiden, forsøger at redde sin kommende mand, Alonzo, fra en fængelsstraf. Han er falsk anklaget, men systemet modarbejder hans og familiens forsøg på at bevise dette.

Coco

Ugens Børnefilm er 'Coco', der følger en 12-årig dreng ved navn Miguel, der sætter en kæde af begivenheder i gang, vedrørende et 100 år gammelt mysterium, som fører til en ekstraordinær familie genforening. Sammen med den charmerende charlatan Hector og sammen tager Miguel på et fantastisk eventyr, for at løse den sande historie om Miguel's familiehistorie.

gs

Publiceret 20 February 2019 14:00