Pernille Fischer Christensen besøger Tisvilde Bio 5. februar. Pressefoto

Pernille Fischer Christensen besøger Café Slotsbio 28. februar. Pressefoto

Filminstruktør fortæller om arbejdet med Astrid Lindgren-film

Filminstruktør Pernille Fischer Christensen kommer til Café Slotsbio og holder oplæg om sin film 'Unge Astrid'

biograf Filminstruktør og manuskriptforfatter Pernille Fischer Christensen kommer til Café Slotsbio torsdag 28. februar klokken 19 og holder oplæg til sin film 'Unge Astrid'.

Pernille Fischer Christensen, som er uddannet fra Den Danske Filmskole i 1999, har vundet mange priser for sine film, hvoraf kan nævnes: ”En soap”, ”Dansen”, ”En familie”, ”En du elsker” - og hun er nu aktuel med filmen 'Unge Astrid' om Astrid Lindgrens ungdom. På rollelisten kan ses Trine Dyrholm, Alba August, Maria Fahl Vikander og mange flere.

Elsket forfatter

Pernille Fischer Christensen fortæller i Café Slotsbio om arbejdet med at portrættere Astrid Lindgren, som var en af Sveriges mest elskede og prisbelønnede forfattere. Astrid Lindgren er kendt for sine bøger om bl.a. ”Emil fra Lønneberg”, ”Alle vi børn i Bulderby” og ”Pippi Langstrømpe”.

'Unge Astrid' er dramaet om den unge Astrid Lindgren fra Vimmerby, der på grund af en ulykkelig kærlighedshistorie bliver nødt til at føde i dølgsmål. Pressefoto

'Unge Astrid' er dramaet om den unge Astrid Lindgren fra Vimmerby, der på grund af en ulykkelig kærlighedshistorie bliver nødt til at føde i dølgsmål. Pressefoto

Arrangementet 28. februar er lavet i samarbejde med Hillerød Bibliotek. Biblioteket vil denne aften komme med en stak bøger under armen og en litteraturliste til de, der måtte ønske inspiration til at dykke ned i Astrid Lindgrens forfatterskab eller i biografier om Astrid Lindgren, der blev 94 år.

Billetter kan bestilles på www. Slotsbio.dk eller i biografen.

Mdt

Publiceret 19 February 2019 19:00