Katinka Bjerregaard er klar på Grundtvigs Højskole tirsdag 22. januar med fællessang. Pressefoto: Daniel Buchwald

Katinka Bjerregaard er klar på Grundtvigs Højskole tirsdag 22. januar med fællessang. Pressefoto: Daniel Buchwald Daniel Buchwald

Syng og spis sammen med Katinka på Grundtvigs Højskole

Grundtvigs Højskole i Hillerød inviterer til fællesspisning, fællessang og samtale i selskab med Katinka

Fritid Kom og vær med, når Grundtvigs Højskole tirsdag 22. januar kl.18.00 åbner dørene for alle, der har lyst til en omgang højskolekultur med fællessang, fællesspisning og en god samtale. Aftenens vært er sanger og sangskriver Katinka Bjerregaard, der vil vælge og motivere aftenens fællessange.

"Katinka Bjerregaard er forsanger i kvartetten Katinka, der består af guitarist og musikproducer Simon Ask Ladekarl, Marie Hageltorn Christiansen på kor og keyboard, Tobias Pedersen på trommer og Katinka Bjerregaard selv, der føder bandets sangtekster og giver dem lyd med sin ukulele og sin stemme. Katinka har en stor kærlighed til Højskolesangbogen og denne aften synger vi sammen et udvalg af hendes favoritter," skriver Grundtvigs Højskole i en pressemeddelelse.

Højskolens køkken serverer mad til alle ved langborde i gymnastiksalen, og bagefter er der kaffe og kage. Det er nødvendigt at købe billet til arrangementet på forhånd på grundtvigs.dk.

Kapp

Publiceret 14 January 2019 05:00