Vild med Dans-dommer Jens Werner kommer forbi Hillerød. Pressefoto

Vild med Dans-dommer Jens Werner kommer forbi Hillerød. Pressefoto

Jens Werner og Nick Hækkerup i Den Varme Sofa

Komiker Rikke Elsted har 24. januar inviteret både en politiker, en Vild med Dans-dommer og en krigsveteran til at dele sjove oplevelser fra deres liv. Aftenen afsluttes med standup af Kasper Nielsen

underholdning Komiker Rikke Elster byder torsdag 24. januar klokken 19.30 på et underholdende talkshow med lokale og kendte gæster i Cafe Smedjen.

I talkshowet, som hun kalder Den Muntre Sofa, deler gæsterne sjove oplevelser eller muntre anekdoter fra deres liv. Indimellem samtalerne med gæsterne er der musik og andre små indslag.

Kim Wilsborg har både været livvagt for kronprinsen og til veteran-OL i Australien. Pressefoto

Kim Wilsborg har både været livvagt for kronprinsen og til veteran-OL i Australien. Pressefoto

Denne gang er der tre gæster på programmet: Jens Werner, Nick Hækkerup og Kim Wilsborg.

Jens Werner er kendt som ”Vild med dans”-dommer, hvor han altid er klar med kyndig vejledning i hæl og tå og cha-cha-cha trin. Han blev i 1994 verdensmester i selskabsdans sammen med sin partner, Charlotte Jørgensen. Parret har desuden været Danmarks-, Nordens- og Europamester. Jens er også danseinstruktør og har sammen med sin hustru Anette danseskole i Værløse.

Politiker og veteran

Nick Hækkerup er spidskandidat for Socialdemokratiet i Hillerødkredsen til det kommende folketingsvalg. Han var borgmester i Hillerød fra 2000 til 2007 og er tidligere forsvarsminister, handels- og Europaminister, sundhedsminister og er i dag Socialdemokratiets udenrigsordfører på Christiansborg.

Rikke Elster er vært i Den Varme Sofa.

Rikke Elster er vært i Den Varme Sofa.

Kim Wilsborg fra Hillerød er tidligere livvagt for H.K.H Kronprins Frederik. Efter nogle hårde udsendelser til Irak og Ex- Jugoslavien fik Kim Wilsborg efterfølgende konstateret PTSD. I november 2018 blev han udtaget til at deltage som ”Team Kaptajn” i Invictus Games, også kaldet veteran OL i Australien, hvor han vandt en sølvmedalje i sejlads. En sportsgren, som var helt ny for ham indtil seks måneder før konkurrencen.

Impro Comedy

Aften rundes af med en smagsprøve på komikeren Kasper Nielsens 'Impro Comedy'-show. Han blev i 2017 Danmarksmester i Impro comedy og har været med i 'Live fra Bremen' på TV2, og han har også været på Go’ Aften Danmark som den fiktive chauffør Tue. Ligeledes har han lavet satireprogrammet ”klovnen fra Lampedusa”.

Kasper Nielsen demonstrerer 'impro comedy'. Pressefoto

Kasper Nielsen demonstrerer 'impro comedy'. Pressefoto

Billetter kan købes på Billetto.dk eller i døren.

Mdt

Publiceret 14 January 2019 07:00