Skak og Skotland på én gang: Drik whisky og spil mod stormester

Skak for alle med whiskysmagning og spil mod 7-dobbelt danmarksmester

Fritid ”Skak og Skotland” er temaet for et arrangement, hvor alle, der har lyst til at komme nærmere på det fascinerende spil og smage på nogle gode, skotske whiskyer, er velkommen.

Det er Hillerød Skakklub, der står bag arrangementet, som finder sted i Hillerøds gamle menighedshus på Hostrupvej 11. januar fra kl. 17 til cirka 22. Foruden whisky-smagning serveres der skotsk/britisk mad. Alle er velkommen, og deltagelse er gratis.

Aftenens højdepunkt bliver et gensyn med Jacob Aagaard, der kommer fra Nordsjælland, men for nogle år siden udvandrede til Skotland, og er én af de kun ni aktive, danske stormestre. Han har en international skakkarriere som skakbogs-forfatter, redaktør og skaktræner på højeste niveau. Han vil fortælle historier fra det skotske højland,og vise en helt speciel skotsk skakåbning.

Hillerød Skakklub befinder sig på topniveau inden for dansk skak, og i spidsen er den 7-dobbelte danmarksmester og stormester Sune Berg Hansen. Han vil i løbet af aftenen lade sig udfordre af alle, der har lyst, og spille mod dem alle på én gang. Her kan også nye skakspillere få mulighed for at prøve kræfter.

Publiceret 09 January 2019 04:00