Blogger Maj My Humaidan fortæller om sit familieliv på Ærø uden for hamsterhjulet. Pressefoto: Camilla Jorvad

Blogger Maj My Humaidan fortæller om sit familieliv på Ærø uden for hamsterhjulet. Pressefoto: Camilla Jorvad

Foredrag i Hillerød: Blogger fortæller om et alternativt liv

Kom til foredrag om familieliv med blogger Maj My Humaidan

Hvordan skaber man et bæredygtigt familieliv? Salto har inviteret journalist og blogger Maj My Humaidan til Hillerød 16. januar, hvor hun holder foredrag om, hvordan hun selv har skabt et familieliv uden for hamsterhjulet.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem to og ni år bor på Ærø på et lille landsted, hvor de har et par grise, en stor grøntsagshave og altid rigeligt at se til. Alle fire børn er hjemme hver dag - også de tre i skolealderen. Familien har valgt at hjemmeundervise fremfor at sende børnene i skole og dagpleje.

Sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som voksede sig større, hver gang børnene skulle afleveres.

Foredraget vil give dig indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger; flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold. Foredraget finder sted i Støberihallen kl. 18.30- 20.30. Foredraget varer en time, hvorefter der er tid til at stille spørgsmål. Billetter købes på saltofamilieaktiviteter.dk.

Kapp

Publiceret 06 January 2019 08:00