På Frederiksborg Slot afslørede Kronprins Frederik i november et nyt portræt, som kunstner Kasper Eistrup, der også har slået sine folder som forsanger i bandet Kashmir, havde skabt. Pressefoto

På Frederiksborg Slot afslørede Kronprins Frederik i november et nyt portræt, som kunstner Kasper Eistrup, der også har slået sine folder som forsanger i bandet Kashmir, havde skabt. Nu inviterer slottet til omvisning med kunstneren. Pressefoto

Kasper Eistrup fortæller om sine malerier på Frederiksborg Slot

Frederiksborgmuseet inviterer til omvisning med kunstner og tidligere forsanger i Kashmir Kasper Eistrup

Søndag 13. januar kl. 15-16.30 inviterer Det Nationalhistoriske Museum til et særarrangement i forbindelse med billedkunstneren Kasper Eistrups første store retrospektive udstilling, som kan opleves på museet.

Kasper Eistrup, der tidligere har gjort sig bemærket som rockmusiker, har i de seneste år udelukkende helliget sig billedkunsten. Eistrup har gennem hele livet tegnet og malet, og deltaget i flere kunstudstillinger siden 1999.

I øjeblikket udstiller Eistrup sine malerier på Frederiksborg Slot. I den anledning fortæller han om særudstillingen Fragmentarium, hvorefter der vil være mulighed for at se udstillingen. Herefter vil Kasper Eistrup signere sin bog 'Fragmentarium' i museumsbutikken.

På udstillingen kan man blandt andet se malerier, tegninger og installationer, der viser Eistrups store spændvidde som billedkunstner, samt det nye portræt af Kronprins Frederik. Særudstillingen præsenterer Kasper Eistrups billedunivers igennem 20 år med mere end 80 værker.

Billetter købes på shop.dnm.dk.

jesl

Publiceret 04 January 2019 11:00