Du kan bl.a. se dukkerne fra Jullerup Færgeby på Frederiksborg Slot. Pressefoto

Du kan bl.a. se dukkerne fra Jullerup Færgeby på Frederiksborg Slot. Pressefoto

Unik rundvisning i speciel juleudstilling

15. december kan du få en unik rundvisning i Frederiksborgs juleudstilling om DR's julekalendere

Jul I december kan man opleve en udstilling med DR´s julekalendere på Frederiksborg Slot, og 15. december inviterer museet til en speciel rundvisning i juleudstillingen.

"Udstillingen består af kostumer og rekvisitter fra en lang række af DR’s tv-julekalendere gennem tiden. Man kan blandt andet se rekvisitter fra ”Bamses Julerejse” og kostumer fra ”Jul på slottet”, samt flotte tegninger fra DR´s nye julekalender ”Theo & Den Magiske Talisman”. Udstillingen folder sig ud i tre af museets pragtrum, og man vil også kunne gense et stort udvalg af Børnenes U-landskalendere, som børn har åbnet låger i siden 1962," skriver Frederiksborg Slot i en pressemeddelese.

Det er journalist Brian Iskov, der står for rundvisningen, da han har engageret sig i DR´s julekalenderudstilling. På dagen vil han dele ud af sin store viden om de populære tv-julekalendere og supplere med spændende anekdoter. Rundvisningen er altså 15. december kl. 13 og er gratis, når entre til museet er betalt. Tilmelding sker via mail til: js@dnm.dk senest fredag den 14. december kl. 12.

Publiceret 10 December 2018 05:00