Julen sætter for alvor sit præg på den kommende tids begivenheder. Modelfoto

Julemanden kommer og sørger for den rette julestemning med sang og dans. Der vil blive læst julehistorier, solgt julelodder og meget mere, når der er juletræsfest i Skævinge Hallen. Modelfoto

Juletræsfest i Skævinge Hallen

ISS Klub Frivillig inviterer til juletræsfest i Skævinge Hallen søndag den 16. december

jul Igen i år afholdes der juletræsfest i Skævinge Hallen. I år afholdes den søndag den 16. december mellem klokken 14 og 17.

Der er arbejdet hårdt på en forbedret udgave af sidste års succes og et endnu mere spændende program, fortæller arrangørerne.

Julemanden kommer og sørger for den rette julestemning med sang og dans. Der vil blive læst julehistorier, solgt julelodder og meget mere.

Alle besøgende får æbleskiver, saftevand eller kaffe, og alle børnene får godteposer. Der er er også et stort udvalg af kage, gløgg, øl, vand og flotte præmier i lotteriet.

Der er muligheder for at klippe og klistre sit eget julepynt, som man enten kan tage med hjem eller hænge op på det store juletræ.

Entreen er 40 kroner per person, og det er desuden muligt at få en lille bod, hvis man ønsker at sælge lækkerier eller julepynt.

Overskuddet fra arrangementet går til ISS Klub Frivillig, som deler pengene ud til medlemsforeningerne.

mw

Publiceret 10 December 2018 06:00