Med 20 album-udgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen garant for et højt niveau, når han går på scenen i Støberihallen 2. februar. Pressefoto

Med 20 album-udgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen garant for et højt niveau, når han går på scenen i Støberihallen 2. februar. Pressefoto

Fyrtårnet Allan Olsen tilbage til Hillerød

Musikforeningen De Røde Veste inviterer til solo-koncert med Allan Olsen i Støberihallen i det nye år

Allan Olsen "står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum".

Det mener musikforeningen De Røde Veste, som står bag et arrangement 2. februar, hvor Allan Olsen igen kan opleves i Hillerød, når han går på scenen i Støberihallen til et soloshow.

Allan Olsens udgav senest, i 2017, dobbelt-albummet 'Hudsult'. Hans repertoire spænder over et bredt sangkatalog, der gør brug af hele paletten fra rock til folk, rap og á capella.

Han har denne vinter valgt at begive sig på tour som én mand på scenen i de lidt mindre og mere intime spillesteder. Derfor har han valgt at lægge vejen forbi Støberihallen.

"Efter i alt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter er Olsen garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender, måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum," skriver De Røde Veste, der er stolte over, at Allan Olsen endnu en gang gæster byen, i en pressemeddelelse.

Billetter på www.derodeveste.dk.

jesl

Publiceret 01 December 2018 09:00