23 unge mellem 12-17 år spiller Charles Dickens' berømte fortælling 'Et juleeventyr' i Frederiksborg Slotskirke. Pressefoto

23 unge mellem 12-17 år spiller Charles Dickens' berømte fortælling 'Et juleeventyr' i Frederiksborg Slotskirke. Pressefoto

'Et Juleeventyr' opføres i Slotskirken

teater 23 unge mellem 12-17 år spiller Charles Dickens' berømte fortælling 'Et juleeventyr' i Frederiksborg Slotskirke. Der har været prøver hele efteråret under ledelse af Lisbeth Tanghøj, der er instruktør.

Hun fortæller i en pressemeddelelse, at de unge har knoklet for at levendegøre historien om den nærige og menneskefjendske Ebenezer Scrooge, der julenat får besøg af tre ånder.

Det bliver anledning til en ny begyndelse for den sure pengepurrer, der erkender, at det liv, han lever, ikke gør hverken ham eller andre lykkelige.

I forestillingen er der også musik, sang og dans, så der er meget, der skal koordineres og forhåbentligt går op i en højere enhed, når der er premiere 23. november kl. 19, fortæller Anne-Marie Hartoft, der har ansvar for musikken.

Kostumerne er syet af en række frivillige kvinder og mænd under ledelse af Birgit Rømer.

Forestillingen spiller igen lørdag 24. november kl. 15 og igen kl. 17.

Slotskirkens rum er lavet om til et teaterrum, så alle kan se og høre.

jbe

Publiceret 17 November 2018 06:00