Thomas Hartmann kommer til Hillerød i anledning af novemberfestivalen. Pressefoto: Gudmund Thai

Thomas Hartmann kommer til Hillerød i anledning af novemberfestivalen. Pressefoto: Gudmund Thai

Thomas Hartmann gæster Hillerød med kærlighedsshow

Onemanshow om kærlighed kan opleves i Støberihallen

komik Komiker Thomas Hartmann gæster Støberihallen i Hillerød med sit ottende onemanshow 'Kærlighed' fredag 9. november kl. 20 i forbindelse med Hillerød Novemberfestival.

Showet har fået titlen 'Kærlighed', fordi det handler om kærlighed - eller manglen på samme. Kærlighed er nemlig i Hartmanns optik en følelse, der påvirker os alle, uanset om vi er modtagere, afsendere eller udenforstående tilskuere. Og dermed er det også - når man oplever det gennem Hartmanns øjne - en nærmest uudtømmelig kilde til morskab - fra de første kejtede kærestebreve i 70'ernes skolegårde til booty-calls på plejehjemmet.

Drivkraft på alle planer

"Kærlighed gennemsyrer os alle og er en drivkraft på alle planer. Jeg agter at servere kærlighed i overflod. I min optik er kærlighed præcis det, mange har et stort behov for at opleve. Jeg er selv i et skønt forhold, men det kommer absolut ikke kun til at handle om mine personlige oplevelser, selvom jeg med sikkerhed vil trække på mit eget liv," udtaler Thomas Hartmann om sit show.

Thomas Hartmann debuterede i 1996 på Cafe Bizzaro på Amager, og sidenhen har hans karriere taget fart med både tv- og radioopgaver.

Der kan købes billetter på www.derodeveste.dk og de resterende i døren på dagen. Det er musikforeningen De Røde Veste, der står for arrangementet.

Mdt

Publiceret 02 November 2018 06:00