Mezzosopran Rose-Ann Mirja Semlerfra DR-koncertkoret medvirker til Hillerød Kirkes allehelgengudstjeneste. Privatfoto

Mezzosopran Rose-Ann Mirja Semlerfra DR-koncertkoret medvirker til Hillerød Kirkes allehelgengudstjeneste. Privatfoto

Allehelgensmusik i Hillerød kirke

Hillerød Kirke inviterer til koncert med kirkesangerinder og tænding af lys på kirkegården

kirke Ord og toner, der beskriver sorgen, afmagten – men også trøsten, troen og håbet midt i sorgen er et gennemgående tema for sang og musik ved en koncert i Hillerød kirke Allehelgensdag 4. november kl. 15.

Når man rammes af sorg, kan selv velmenende ord være svære at bære. Sang og musik finder en vej, hvor ordet alene ikke kan nå ind. Koncertens program er til lindring og trøst.

Sognepræst Jacob Winther medvirker og vil bl.a. læse navnene op på de mennesker, sognet har mistet i det seneste år, samt læse bønner og læsninger til denne særlige dag.

Ved koncerten medvirker Anna Kromann, sopran, og Rose-Ann Mirja Semler, mezzosopran, akkompagneret af kirkens organist Mie Korp Sloth. Begge sangere arbejder til daglig med sang bl.a. som kirkesangere samt med freelance solistopgaver. Rose-Ann Semler er ligeledes ansat i DR-koncertkoret.

Der synges kendte værker bl.a. Andrew Lloyd-Webbers Pie Jesu og et arrangement af salmen: Du, som har tændt millioner af stjerner. Men også mindre kendte værker af Carl Nielsen og en hel kantate af J.S. Bach: Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust.

Det er gratis at deltage, og bagefter er der mulighed for at tænde et lys på kirkegården.

Publiceret 31 October 2018 14:00