Ina-Miriam Rosenbaum er med i stykke 'Job - et enkelt menneske', der vises i Hillerød. Pressemeddelelse

Ina-Miriam Rosenbaum er med i stykke 'Job - et enkelt menneske', der vises i Hillerød. Pressemeddelelse

Teaterfortælling om et menneske

Teater Teatersæsonen i Hillerød Musik & Teater starter med den stærke historie om emigrantens lod, om en fattig jødisk families opbrud fra en usikker tilværelse i Rusland for at sætte kursen mod Amerika, det forjættede land. Det sker 27. oktober klokken 16.00 i Støberihallen i Hillerød

Stykket, der hedder 'Job – et enkelt menneske' er ikke bare en fortælling om flygtningekriser, men også om universelle emner som familieforhold, som skal tages op og revideres i det nye liv, om lykke, flugt, religion og kultur. Vi møder far og mor og fire børn – alle spillet af skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum, som modtog en Reumert for sin præstation i denne forestilling.

Ina-Miriam Rosenbaums bedsteforældre var polske jøder, som forlod hjemstavnen for at rejse til USA, men havnede i København, og på den måde har skuespilleren en stærk relation til fortællingens problemstilling.

Forestillingen er produceret af Off Off Produktion og er arrangeret af Hillerød Musik & Teater. Billetter kan købes på www.hillerodmusikogteater.dk - resterende billetter sælges ved indgangen.

Kapp

Publiceret 23 October 2018 14:00