'Bare Juliet' med Ethan Hawke som rockstjerne kan opleves i Café Slotsbio.

'Bare Juliet' med Ethan Hawke som rockstjerne kan opleves i Café Slotsbio.

Ethan Hawke som rockstjerne i Café Slotsbio

lærred Fra torsdag 4. oktober viser Café Slotsbio filmen 'Bare Juliet', som ifølge en pressemeddelelse er en klassisk, britisk, romantisk komedie, der i bedste Nick Hornby-stil (og ja, 'High Fidelity'-forfatteren har leveret forlægget) fortæller historien om parret Annie (Rose Byrne) og Duncan (Chris O’Dowd), som er ved at løbe sur i parforholdet.

Annie arbejder på det lokale museum, hvor hun keder sig. Duncan underviser på universitetet, men bruger sin tid på sin besættelse af den fallerede amerikanske rockmusiker Tucker Crowe (Ethan Hawke).

Da Tucker Crowe efter mange års stilhed udgiver et nyt nummer, skriver Annie til sin mands idol og indleder en mailkorrespondance, som leder til et skæbnesvanger møde i London.

'Aurora - 50 somre'

Biografen har desuden danmarkspremiere på 'Aurora - 50 somre'. Agnès Jaoui spiller 50-årige Aurore, der befinder sig på randen af et nervøst sammenbrud. Hun er lige gået fra sin mand. Hun har mistet sit arbejde, og hendes økonomi er dårlig. Og så har hun netop fået at vide, at hun skal være bedstemor. Netop som Aurore nærmer sig bristepunktet, møder hun en gammel kæreste, som vender op og ned på hendes liv.

Hodja til babybio

Børnebio i weekenden er 'Hodja fra Pjort'.

jbe

Publiceret 03 October 2018 15:00