Muntert talkshow i Smedjen

navne John & Aage kom forbi og var med i Hillerøds lokale talkshow. De to var nemlig for få dage siden gæster i Rikke Elster lokale Talkshow "Den Muntre Sofa", der foregik i Smedjen i Støberihallen.

"Der var rigtig god stemning, og underholdningen var i top, da de to legendariske herre gik på scenen og fik den lille cafe til at bryde ud i latter," fortæller Rikke Elster.

Aften startede ud med, at Rikke fik besøg i sofaen af Hillerøds egen Ole Christiansen, formand for musikforeningen "De Røde Veste". Dernæst fulgte der et musikstykke af Emma og Mille, før cheftræner Ian Marko Fog fra Nordsjælland Håndbold indtog scenen og fortalte muntre anekdoter fra sin landsholdstid og nuværende job i håndboldklubben.

Efter pausen fik Rikke besøg af tidligere X-Factor deltager Jonas. Deltagerne fik hørt om tiden efter X Factor og Jonas nuværende band Nord, og Jonas gav to numre med guitaren. I baren stod 'SvetLena', som på komisk vis blandede sig i showet.

Håber vokser sig større

Rikke Elster håber på, at 'det lille talkshow' vil vokse sig større med tiden, selvom hun godt er klar over at det kræver hårdt arbejde. "Men jeg bliver bare så glad i låget, når jeg er vært i "Den Muntre Sofa," fortæller hun i en pressemeddelelse.

Publiceret 20 September 2018 14:00